Ballroom & Latin Spektakel

Ballroom & Latin

Het Holland Dans Spektakel worden met toestemming van de NADB georganiseerd en zijn 'open to the world'. De NADB is erkend door het NOC*NSF en aan gesloten bij de WDSF) De entree bedraagt € 15,- voor deelnemers en bezoekers.

De wedstrijden staan internationaal bekend als een van de grootste dansevenementen op de agenda. Bekend voor de gastvrije sfeer, prachtig aangekleede sporthal door de vele vrijwilligers van 'Brabant Danst' en natuurlijk altijd de meest prominente juryleden.  Wellicht dat we hierdoor altijd mogen rekenen op een bijzonder groot aantal deelnemers in alle klassen. Met Pasen, dan denk je aan Brabant.

Het Holland Dans Spektakel staat sinds 1989 in het teken van de integratie van gehandicapte en niet gehandicapte dansers in één evenement als gelijkwaardige partner.

Jaarlijks wordt tijdens het Holland Dans Spektakel de World Cup Wheelchairdancing georganiseerd. Een wedstrijd onder de vlag van het Internationaal Paralympisch Comiteé (IPC) en NOC*NSF.

Dus door deel te nemen aan het Holland Dans Spektakel draag ook jij een belangrijk steentje bij aan deze prachtige vorm van integratie in de danssport.

logo-facebook

dcv-bl-returnblokje