In Memoriam

In memoriam

Hans Verhoeven

Op 6 januari 2022 is Hans Verhoeven op 62 jarige leeftijd plotseling overleden. Hans Verhoeven was sinds begin jaren 80 de eigenaar van Danscentrum Verhoeven in Cuijk en had voorheen ook dansscholen in Boxmeer en Groesbeek. Hans laat zijn vrouw Annette en hun drie kinderen Maudy, Nick en Demi achter.

Zijn grote trots was een van de grootste dansevenementen van Nederland: Het jaarlijkse, tijdens het paasweekend georganiseerde, Holland Dans Spektakel in Cuijk. Het bestaat al meer dan 30 jaar en werd hét voorbeeld van integratie van dansers met en zonder beperking als gelijkwaardige partner in één evenement. Hiervoor werd hij onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hans was ook de bedenker en drijvende kracht achter lokale evenementen zoals de Kuukse Kwis en Lekker Lache.

Vanwege de coronamaatregelen is de dansschool nu gesloten. Voor ons, medewerkers en vrijwilligers van Danscentrum Verhoeven, geeft dat de gelegenheid om het verlies te verwerken. Wij zijn dankbaar dat we vele jaren met Hans hebben mogen samenwerken. Via de website danscentrumverhoeven.nl houden we u op de hoogte hoe en wanneer we weer zullen opstarten. Het spijt ons dat er geen gelegenheid is om nu samen te zijn, maar wij rekenen op uw begrip…

Voor condoleances of andere reacties en herinneringen is onderstaand condoleance register beschikbaar:

Ter herinnering aan Hans Verhoeven | Memori.nl

Mede namens Annette,

Team Danscentrum Verhoeven